Behandelingen en prijzen

Semi-permanente make-up

1Microblading incl. herhaling - €395
Microblading is een semi-permanente make-up techniek waarbij haarachtige lijnen worden toegepast om een dunnere wenkbrauw op te vullen of een nieuwe look te creëren. De handeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.
2Lip blushing incl. herhaling - €395
Lip blushing is een semi-permanent make-up techniek waarbij de natuurlijke lippen worden geaccentueerd zodat ze voller en kleurrijker lijken. Het resultaat ziet er erg natuurlijk uit wanneer de lippen geheeld zijn en het resultaat blijft 1-3 jaar zichtbaar. We adviseren elke 1 á 2 jaar de lippen bij de laten werken voor het perfecte resultaat. Deze behandeling duurt gemiddeld 2 uur.

Wimperextensions

1Wimperextensions naturel - €40
Krijg mooie volle wimpers die er natuurlijk uitzien en bespaar tijd na het opstaan, aangezien uw ogen altijd stralend zijn. Deze behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.
2Wimperextensions russisch volume - €60
Bij Russisch volume wimpers worden er meerdere extensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd, waarbij de wimpers nog voller lijken. Onze artiest kijkt samen met u wat uw eigen wimper en gezicht aankan. Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten, afhankelijk van uw wensen.
3Opvullen na 3 á 4 weken - €25
Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren we om deze iedere 3 á 4 weken bij te laten vullen. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.
4Opvullen na 5 weken - €40
Wij adviseren om elke 3 á 4 weken de wimpers bij te laten vullen. Indien dit niet mogelijk is kan dit tot 5 weken na de behandeling. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
5Wimperextensions BeautiBal verwijderen - €0
Heeft u uw wimperextensions in onze salon laten zetten? Dan verwijderen wij deze geheel gratis. Het verwijderen van de wimperextensions duurt ongeveer 30 minuten.
6Wimperextensions verwijderen - €10
Heeft u uw wimperextensions niet in onze salon laten zetten maar wil je ze toch verwijderd hebben? Dat kan natuurlijk ook! Het verwijderen van de wimperextensions duurt ongeveer 30 minuten.
7Wimperlifting - €35
Wimperlifting is een nieuwe techniek waarbij de eigen wimpers op een speciale manier worden gelift en er geen gebruikt wordt gemaakt van valse wimpers en lijm. Na het liften van de wimpers is er geen mascara of oogpotlood meer nodig en krijgt u mooie sprekende ogen. Het effect van de lifting is 6 tot 10 weken zichtbaar en de behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Haarverzorging

1Tanino behandeling - €100
De luxe Tanino haarbehandeling zorgt voor mooi verzorgd en steil haar. Tijdens deze behandeling wordt het product in het haar verwerkt, en door hitte toe te voegen vormt het een beschermende laag rond de haren die gemiddeld 20 wassingen aanwezig blijft. De behandeling duurt gemiddeld 2 uur en het resultaat blijft zichtbaar gedurende 2 tot 4 maanden.

Gezicht

1Gezichtsbehandeling standaard - €25
Het verzorgen van de huid is erg belangrijk. Kom daarom naar BeautiBal voor een korte gezichtsbehandeling waarmee uw huid jong en stralend blijft. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is geschikt voor alle huidtypen.
2Gezichtsbehandeling luxe - €50
Met deze uitgebreidere gezichtsbehandeling wordt u heerlijk verwend en de huid verzorgd en gehydrateerd. Kom ook lekker tot rust door de toegepaste gezichtsmassage. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten en is geschikt voor alle huidtypen.
3Gezichtsbehandeling superdeluxe - €75
Onderga de heeeerlijk uitgebreide gezichtsbehandeling en kom helemaal tot rust. De huid wordt uitgebreid verzorgt, gevoed en gehydrateerd met allerlei ingrediënten. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten en is geschikt voor alle huidtypen.
4Wenkbrauwen epileren met touw - €15
Laat uw wenkbrauwen mooi stylen en de overbodige haren op uw gezicht weghalen met een touwtje. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.
5Wenkbrauwen harsen met wax - €15
Laat uw wenkbrauwen mooi stylen en de overbodige haren op uw gezicht weghalen met wax. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten.
6Henna Brows - €20
Henna Brows is een techniek waarbij zowel de wenkbrauwen als je onderliggende huid wordt geverfd. Met deze techniek wordt een schaduw gecreëerd zodat de wenkbrauwen voller lijken. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
7Wenkbrauwen verven - €15
Laat uw wenkbrauwen verven zodat u meer sprekende ogen krijgt. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
8Wimpers verven - €15
Laat uw wimpers verven zodat u een stralende ogen krijgt. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
9Wenkbrauw lamination - €40
10Wenkbrauw lamination plus henna / verf - €50

Lichaam

1Harsen onderbenen - €10
2Harsen bovenbenen - €15
3Harsen onderarmen - €10
4Harsen oksels - €5
5Harsen bikinilijn - €15
6Harsen onder- en bovenbenen, onderarmen en bikinilijn - €40

Handen en voeten

1Pedicure en voetverzorging - €30
Deze behandeling omvat een pedicure en een uitgebreide voetverzorging. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.
2French Manicure - €15
Laat uw handen verzorgen met deze heerlijke Franse manicure. Deze manicurebehandeling duurt ongeveer 30 minuten.
3Kunstnagels acryl nieuwe set - €50
Verleng en versterk uw nagels met een acryl kunstnagel, waardoor deze verstevigd wordt en er natuurlijk uitziet. Ook worden de nagels mooi gelakt met een door u gekozen kleur. Na de behandeling blijven de nagels minimaal 3 weken mooi. Het aanbrengen van acryl nagels duurt ongeveer 60 minuten.
4Kunstnagels acryl opvullen - €35
Uw natuurlijke nagels blijven uiteraard doorgroeien, daarom adviseren wij om de acryl nagels na 3 á 4 weken op te vullen. Het opvullen van de nagels duurt gemiddeld 45 minuten.
5Gebroken nagel herstellen (per nagel) - €5
Is uw prachtige acrylnagel gebroken? Kom dan langs om deze te herstellen. Het herstellen duurt ongeveer 10 minuten per nagel.
6Kunstnagels acryl BeautiBal verwijderen - €0
Heeft u uw kunstnagels in onze salon laten zetten? Dan verwijderen wij deze geheel gratis. Het verwijderen van de acryl kunstnagels duurt ongeveer 30 minuten.
7Kunstnagels acryl verwijderen - €15
Heeft u uw kunstnagels niet in onze salon laten zetten maar wil je ze toch verwijderd hebben? Dat kan natuurlijk ook! Het verwijderen van de acryl kunstnagels duurt ongeveer 30 minuten.
8Kunstnagels gel nieuw set - €50
Verstevig en maak de nagel mooi door gelnagels te kiezen. Het materiaal tast de natuurlijke nagels niet aan en het resultaat blijft 2 á 3 weken zichtbaar. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
9Kunstnagels gel bijwerken - €35
Uw natuurlijke nagels blijven uiteraard doorgroeien, daarom adviseren wij om de gel nagels na 2 á 3 weken op te vullen. Het bijwerken van de nagels duurt gemiddeld 45 minuten.
10Gebroken nagel herstellen (per nagel) - €5
Is uw prachtige gelnagel gebroken? Kom dan langs om deze te herstellen. Het herstellen duurt ongeveer 10 minuten per nagel.
11Kunstnagels gel BeautiBal verwijderen - €0
Heeft u uw kunstnagels in onze salon laten zetten? Dan verwijderen wij deze geheel gratis. Het verwijderen van de acryl kunstnagels duurt ongeveer 30 minuten.
12Kunstnagels gel verwijderen - €15
Heeft u uw kunstnagels niet in onze salon laten zetten maar wil je ze toch verwijderd hebben? Dat kan natuurlijk ook! Het verwijderen van de acryl kunstnagels duurt ongeveer 30 minuten.

Korting

1Altijd korting bij BeautiBal!
In onze schoonheidssalon spaart u automatisch voor extra korting! U ontvangt na iedere afspraak (boven 15 euro) één punt. Bij 10 punten ontvangt u 10 euro korting op de volgende behandeling.
2Kadobon - vanaf €20
De kadobon van BeautiBal! Leuk om te geven, én leuk om te krijgen!