Salon

1Hoe maak ik een afspraak?
BeautiBal werkt uitsluitend op afspraak. Kijk op #link naar site# voor het maken van een afspraak.
2Ik krijg geen gehoor wanneer ik naar de salon bel, wat kan ik doen?
Wanneer u geen gehoor krijgt via de telefoon, kunt u het op een later moment nog eens proberen. Het kan voorkomen dat al onze medewerkers bezig zijn. Omdat wij onze klanten graag de volledige aandacht geven, beantwoorden wij geen telefoon tijdens de behandeling. Wij bellen u natuurlijk zo spoedig mogelijk terug.
3Kan ik een afspraak annuleren?
Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets tussen komt en de afspraak geannuleerd moet worden. Dit kan gratis tot 24 uur van te voren. Bij annuleren van de afspraak binnen 24 uur is BeautiBal genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen.
4Ik ben de afspraak vergeten af te zeggen, wat nu?
Indien niet doorgegeven en niet op komen dagen, zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.
5Hoe kan ik betalen?
In de salon kan contant worden betaald en is de mogelijkheid tot pinnen.
6Kan ik voor punten sparen voor extra korting?
In onze schoonheidssalon spaart u automatisch voor extra korting! U ontvangt na iedere afspraak (boven 15 euro) één punt. Bij 10 punten ontvangt u 10 euro korting op de volgende behandeling.
7Ik kom met de auto, kan ik bij de salon parkeren?
Ja, bij onze salon is voldoende parkeergelegenheid en kan gratis worden geparkeerd.
8Ik heb een klacht/ opmerking / verbeterpunt, wat kan ik doen?
We staan klaar om je te helpen en uiteraard is feedback ook hartstikke welkom! Heb je tijdens de behandeling een vraag? Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.
Heb je een vraag na een bezoek van onze salon? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@beautibal.com. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Microblading

1Wat is microblading?
Microblading is een semi-permanente make-up techniek waarbij haarachtige lijnen worden toegepast om een dunnere wenkbrauw op te vullen of een nieuwe look te creëren.
2Is microblading permanent?
Microblading is, in tegenstelling tot een tattoo, niet permanent. De inkt zit meer in het oppervlak van de huid en de inkt is afbreekbaar. Na verloop van tijd zal de inkt vervagen en uiteindelijk zal er niets meer van te zien zijn. De resultaten van microblading zal 1 tot 3 jaar zichtbaar zijn, afhankelijk van uw huidtype en lifestyle. Wij adviseren om de wenkbrauwen elke 1 á 2 jaar bij te laten werken voor het beste resultaat.
3Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Gemiddeld hebben onze klanten 2 behandelingen nodig. Eerst de eerste sessie, waarbij onze artiest uw wenkbrauwen aanmeet en naar uw wens eventueel aanpast.
Na 4 weken worden de wenkbrauwen bijgewerkt, want het kan voorkomen dat de huid wat inkt uitstoot en dat er plaatsen zijn die niet voldoende verzadigd zijn. Ook kunt u hier aangeven of er oneffenheden zijn die u wilt hebben opgevuld. De bijwerksessie zit bij de prijs ingegrepen.
4Is mijn huidtype geschikt voor microblading?
Microblading is geschikt voor de meeste huidtypen. Een olieachtige huid is moeilijker om mee te werken, omdat dat huidtype de inkt uit kan scheiden. Onze professionele artiest heeft hier inmiddels voldoende ervaring mee om hier mee om te gaan.
Indien uw huid heel gevoelig is voor littekens, is deze behandeling misschien niet geschikt voor u. Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult waarbij onze artiest samen met u bepaalt of de behandeling geschikt is voor u.
5Hoe lang duurt de behandeling?
Het meest tijdrovende van de behandeling kan het tekenen van de wenkbrauwen zijn. Dit varieert van 10 minuten tot een uur, afhankelijk van de natuurlijke wenkbrauwen, gezichtsvorm en de wensen van de klant. Gemiddeld duurt een microblading behandeling 1,5 tot 2 uur.
6Doet de behandeling zeer?
Aangezien het een soort tattoo is op je gezicht, is het niet de meest aangename ervaring. U kunt ervoor kiezen om de behandeling met of zonder verdovingsmiddel te ondergaan. Zonder verdoving zal u wat pijn ervaren, wanneer de krasjes worden gezet in uw huid. Met de verdovingscrème zult u weinig tot niets voelen van de behandeling. Na de behandeling krijgt u onze aftercare crème mee die verzachtend, helend en ontstekingsremmend werkt.
7Worden mijn wenkbrauwen precies identiek aan elkaar?
Kent u de uitdrukking: ’’Eyebrows are sisters, not twins?’’ Dit is heel belangrijk voor klanten om te begrijpen en mee te nemen in u verwachtingen.
8Mijn wenkbrauwen zijn te donker na de behandeling, wat nu?
Geen paniek! De wenkbrauwen zien er donkerder uit tijdens de genezingsperiode. Vertrouw op het proces en volg de instructies voor nazorg zorgvuldig.
De eerste drie dagen zullen de wenkbrauwen het donkerst zijn. Op dag 4 en 5 beginne de kleine korstjes er af te vallen en na een week kun je het resultaat eronder zien. Dan is het resultaat ongeveer 50% tot 70% lichter dan de wenkbrauwen op die eerste dag.
9Is de artiest bekwaam?
Onze specialist heeft de microblading opleiding succesvol afgerond en is een gecertificeerd artiest. Inmiddels heeft ze meerdere jaren ervaring op het gebied van microblading. Kijk op onze social media voor de referenties van vele tevreden klanten die u voorgingen.

Wimperextensions

1Wat zijn wimperextensions?
2Hebben de wimperextensions schadelijke gevolgen voor mijn natuurlijke wimpers?
3Welke wimperextensions zijn geschikt voor mij?
4Kan ik make-up aanbrengen op mijn wimperextensions?
Geen mascara gedurende wimperextensions. Make up remover moet vrij van olie zijn.
5Mag ik douchen en zwemmen met mijn wimperextensions?
24 uur geen contact met water. Geen sauna in de eerste week.
6Hoe behandel ik mijn wimperextensions het best?

Academy

1Ik heb een klacht/ opmerking / verbeterpunt, wat kan ik doen?
We staan klaar om je te helpen en uiteraard is feedback ook hartstikke welkom! Tijdens de training staat de trainer voor je klaar voor al je vragen en opmerkingen.
Heb je een vraag na het volgen van een training? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@beautibal.com. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om je verder te ondersteunen.

Workshops

1Ik heb een klacht/ opmerking / verbeterpunt, wat kan ik doen?
We staan klaar om je te helpen en uiteraard is feedback ook hartstikke welkom! Tijdens de workshop kan je uiteraard de specialist aanspreken, deze staat tot je dienst op je avond onvergetelijk te maken.
Heb je een vraag na een van onze workshops? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@beautibal.com. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.